- 4 tojás
- 180 g gesztenyeliszt
- 40 g nyílgyökérliszt
- 2 kiskanál foszfátmentes sütőpor
- 1 dl cocomas kókusztejszín
- 2 dl kókusztej
- 1 dl szénsavas ásványvíz
- 4 evőkanál kókuszzsír
- 2 evőkanál eritrit
- 1 csipetnyi só
Elkészítés:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhAbitBclCcn5guYgLhG9bgeEBcQpJbMx0crrBKw8SNJUDP0yezC4g_AQ68dIYuGAZ4Ta3NAYvagkFYUyNrJYVIPof66cXseKy2vLs6drMb6OaYBm4cErynq39ALV-qTdD-nDwBAlrBca4/s320/2016-08-07+14.55.37.jpg)
2. Felhevítünk egy serpenyőt közepes fokozaton.
3. Ha felmelegedett a serpenyő, akkor egy evőkanál kókuszzsírra annyit öntünk bele a masszából, hogy azt elterítve vékony palacsintákat kapjunk.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhW35zpQO9ej4VuN4NzmQyLw98yR50UzJI97tQjDH4574MPefrGywVfzxJwd71fIm8hLWBPl39KcKM3PeNCT05u2qCX5KJAgW0pjtoGxG4oLxSw6vuA7PwqwQB6R7OFmBps6H5KYpJ_mD0/s320/2016-08-07+15.08.47.jpg)
4. Ha megsült az egyik oldal, megfordítjuk és pillanatok alatt elkészül.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcKTwOyCcOorGGH80hfOmLcQYJuR0pFcGYU0TUSKDRgH9TRIwUh-Dx9u1ZACSUTOJiRBZMN_bm1L6JdxNU-G34nBAPs3c9SlYMEuEwlsjhx8zhb3dj64PEfHwwD6OALTU0doM-Kn_6UeM/s320/2016-08-07+15.09.25.jpg)
5. A töltéshez eitrittel édesített sárgabarack lekvárt, vagy steviás paleo nutellát használtunk.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiz-qShlyoQyw6b9vNUISH911-g_WjvwlaonHdPwYNMDTeBZLXlio3u4VNwZ0EysomCXc5vJ7qxp3EOR5jAe3t3OTxiidMDrYpum-7gi3RwNeONUpIuE7v2Gcnw3gQwCP04a9Lfg_gdkxI/s320/2016-08-07+15.43.03.jpg)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése