2016. augusztus 7., vasárnap

Paleo palacsinta

Hozzávalók:
  • 4 tojás
  • 180 g gesztenyeliszt
  • 40 g nyílgyökérliszt
  • 2 kiskanál foszfátmentes sütőpor
  • 1 dl cocomas kókusztejszín
  • 2 dl kókusztej
  • 1 dl szénsavas ásványvíz
  • 4 evőkanál kókuszzsír
  • 2 evőkanál eritrit
  • 1 csipetnyi só

Elkészítés:
1. Egy tálban az összetevőket simára keverjük. 
 

 
2. Felhevítünk egy serpenyőt közepes fokozaton.
 
3. Ha felmelegedett a serpenyő, akkor egy evőkanál kókuszzsírra annyit öntünk bele a masszából, hogy azt elterítve vékony palacsintákat kapjunk. 
 
 

4. Ha megsült az egyik oldal, megfordítjuk és pillanatok alatt elkészül.


 
5. A töltéshez eitrittel édesített sárgabarack lekvárt, vagy steviás paleo nutellát használtunk. 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése