- 4 tojás
- 180 g gesztenyeliszt
- 40 g nyílgyökérliszt
- 2 kiskanál foszfátmentes sütőpor
- 1 dl cocomas kókusztejszín
- 2 dl kókusztej
- 1 dl szénsavas ásványvíz
- 4 evőkanál kókuszzsír
- 2 evőkanál eritrit
- 1 csipetnyi só
Elkészítés:
2. Felhevítünk egy serpenyőt közepes fokozaton.
3. Ha felmelegedett a serpenyő, akkor egy evőkanál kókuszzsírra annyit öntünk bele a masszából, hogy azt elterítve vékony palacsintákat kapjunk.
4. Ha megsült az egyik oldal, megfordítjuk és pillanatok alatt elkészül.
5. A töltéshez eitrittel édesített sárgabarack lekvárt, vagy steviás paleo nutellát használtunk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése